4 órás alkalmi smink oktatás

Ezen oktatás forma során megismerkedünk a beauty smink erőteljes színhasználatával, az alkalmi smink technikáival.
Az oktatás első harmadát egy áttekintő elmélet alkotja, mely alkalmazkodik az erősebb smink tulajdonságaihoz, majd ezután alaposan végig gyakoroljuk a nagyobb hangvételű de bámulatba ejtő szemsminkek lépéseit.
Az elmélet során átvesszük:
  • csontosítás technikáját
  • szemöldök megrajzolását
  • színtan ismeretét
  • haladó eszközök ismeretét
  • műszempilla használatát
  • a vonzó vörös ajkak elkészítését
  • alkalmi smink elkészítésnének menetét
Itt a célunk, már haladóbb technikák használata kicsit időigényesebben a megfelelő alkalom kedvéért. Sokan érzik úgy, hogy csak akkor sminkelnék magukat igazán látványosan, ha szórakozni mennek esetleg egy nagyobb eseményen jelennek meg. Ilyenkor van igazán szükség a mindig hasznos füstös szemsmink magabiztos elkészítésére, vagy egy látványosabb tus vonal meghúzására vadító vörös rúzs kíséretében. Ám alapos ismeret nélkül nehezen tudunk igényes és szép alkalmi sminket varázsolni magunknak havonta csupán párszor. Hát ecsetre fel! Gyakoroljuk azt ami a leginkább hasznos lehet, hogy kényelmesen a fürdőszobánkban is elkészülhessen az, amit eddig csak szakembertől tudtunk elképzelni.
A gyakorlat során 3 sminket gyakorlunk be lépésről lépésre:
– Alkalmi tus vonalat erős rúzzsal párosítva
– Az igazán füstös szemsmink technikáját
– Mindenki kedvencét: a “Cica” szem látványos satírtechnikáját
Az oktatás gyakorlat orientált, így lehetőségünk lesz aprólékosan átvenni azokat a góc pontokat amik akadályt jelentenek a mindennapokban. Fél arcot én készítem, a másik felét pedig Ti!
A csoportos sminkelés előnye, hogy láthatjátok ahogyan én dolgozom a társatok arcán, míg megismeritek saját arcotok jellegzetességeit, hangsúlyozható vagy épp elfedni kívánó részeit.
Az alkalmi smink kifinomult rendkívül szexi és figyelemfelkeltő. Használjuk kedvünkre akkor amikor csak alkalmát érezzük!
Az első Tanfolyam Áprisliban kerül megrendezésre. Pontos időpont hamarosan. 
 Kapcsolat:
Email: barbaraburges91@gmail.com
Telefon: 06/30 32-00
Reklámok