3,5 órás nappali smink oktatás

Ezen oktatás forma során megismerkedünk a beauty smink alapjaival, arcunk jellegzetességeivel és az egyszerű technikák elsajátításával melyek a hétköznapjaink elengedhetetlen kellékei lesznek.
Az oktatás első harmadát az elmélet alkotja, majd ezután jön az igazán izgalmas része, amikor mindazt amit megtanultunk, a gyakorlatban is átültetjük.
Az alapok ismertetése minden hibátlan smink első lépése. Célunk nem az, hogy egy véletlenül meghúzott tus vonal legyen napunk sikere, hanem, hogy smink készítési technikánkat tudatos alapokra építsük helytől, időtől, és sok esetben fényviszonyoktól függetlenül.
Az oktatás első harmadában megtanuljuk a gyönyörű smink elméleti alapjait:
  • az ideális arc helyes formázását
  • szemformák jellegzetességeit
  • szemöldök természetes megrajzolását/kiegészítését
  • színek varázslatos világának trükkjeit
  • alap eszközök ismeretét
  • nappali smink elkészítésnének menetét
Majd a gyakorlat során 3 sminket gyakorlunk be lépésről lépésre:
– nappali tus vonal lágy satírral kombinációját
– egyszerű de nagyszerű körsatírt
– 3 színátmenet alkalmazását
Az oktatás gyakorlat orientált, így lehetőségünk lesz aprólékosan átvenni azokat a góc pontokat amik akadályt jelentenek a mindennapokban. Fél arcot én készítem, a másik felét pedig Ti!
A csoportos sminkelés előnye, hogy láthatjátok ahogyan én dolgozom a társatok arcán, míg megismeritek saját arcotok jellegzetességeit, hangsúlyozható vagy épp elfedni kívánó részeit.
A nappali smink sosem hivalkodó. Finom és könnyed, szinte alig észrevehető. Ennek a hatásának az elérése sokkal nagyobb odafigyelést és precizitást igényel mint, a szombat esténként gyakran látott ‘buli sminkeké’. Erős színekkel hiányos satírral dolgozni sokkal könnyebb, mint a kívánt színt olyan tónusba hozni, hogy az helytálló legyen az irodában. Célunk itt nem a figyelem felkeltése, hanem sokkal inkább arcunk természetes bájának kiemelése, esetleges alvás hiányunk eltüntetése. Épp ezert olyan technikákat tanulunk, olyan színekkel dolgozunk, amik megállják a helyüket a mindennapokban, hogy viselőjük kellemes közérzettel, magabiztosságot sugározva álljon kihívásai elé.
Megtetszett a tanfolyam? Jelentkezz! 
Első alkalom: Június 4. Szombat 15.00- 18. 30 
Emailen: bloomybudapest@gmail.com
Telefon: 06/30 32-00-925
Reklámok