Trendek

A smink világában épp olyan izglmas a divat diktálta stílus, mint a ruháknál, mégis sokkal kevesebb nő követi a sminkes divatot, mint az öltözködési trendeket.
Valahol bennem is vegyes érzelmeket táplálnak a kifutón látott darabok, ezért meg tudom érteni azokat akik ódzkodnak figyelemmel kísérni valamit, amit elvont emberek találni ki, ráadásul még évszakonként változtatják is.
Pedig ha jobban átgondoljuk a divatot követni jó dolog és igazán frissítően hat a megjelenésünkre. Főleg, ha azt megfelelően magunkra tudjuk szabni. Nyilván felvet sok sok kérdést, hogy kinek mi áll jól, mi lesz ami be tud épülni a mindennapokba és mi lesz ami csak az alkalmi megjelenést fogja kísérni, de épp ezért lesz izgalmas is. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire üdítő tud lenni egy kis változás, amikor már épp kezdünk beleunni a tél színeibe?
A nagy közönség elé tárt, épp aktuális divatból nagyon nehéz kiválasztani, hogy az adott egyénnek mi lesz az egyedien tökéletes. Épp ezért amikor találkozunk a különféle elemekkel, át kell gondolnunk, hogy mi lesz a legalkalmasabb számunkra ( pl. melyik szín hogyan és mikor emeli ki a leginkább szemünk színét). Mint a ruháknál is szelektálunk alakunktól függően, úgy a smink divatnál is ügyelni kell sajátos adottságainkra, mert csak így érhetjük el a kívánt eredményt. Természetesen mint minden, ez is időt igényel, de nem olyan sokat, mint kijavítani a régen berögződött rossz szokásokat.
Ahhoz, hogy kicsit gyakorlatiasan közelítsük meg a témát, azon kívül, hogy ismertetem a trendeket, később részletesen fogok írni, arról, hogy milyen arc és szín típusnak milyen szem sminkek és milyen rúzs színek illenek, mert mint említettem nem elhanyagolandó, hogy a megfelelő “halmazból” válasszuk ki smink alapanyagainkat. Legyen szó textúráról vagy a használni kívánt szín árnyalatáról. Így sokkal könnyebb lesz az egész és még a trendek követéséhez is kedvet kapunk!

A következő bejegyzésben az idei trendek első eleméről, a klasszikus vörös rúzsról és annak történetéről fogok írni!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s